فیلمی از ناگفته های انفجار دفتر نخست وزیری
نوشته شده توسط : کوچک

 


فیلمی از ناگفته های انفجار دفتر نخست وزیری

فیلمی که منتشر می شود گوشه ای از حقایق و ناگفته های انقلاب اسلامی است که به افشاگری درزمینه انفجار دفتر نخست وزیری می پردازد.

یک ماه پس از نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رسانه های غربی تصویری را در خصوص تسخیر لانه جاسوسی منتشر کرده و مدعی شدند دکتر محمود احمدی نژاد یکی از گروگانگیران لانه جاسوسی بوده است.
به گزارش«جوان آنلاین»،پس از انتشار این تصاویر سعید حجاریان در مصاحبه با آسوشیتدپرس گفت: گروگان‌‏گیر حاضر در عکس گرفته‌‏شده در سال 1979 محمود احمدی‌‏نژاد رئیس‌‏جمهور منتخب مردم ایران نیست، بلکه یکی از مبارزانی است که در زندان خودکشی کرد.
این مساله گرچه در آن ایام به نحوی با سکوت گذشت اما در متن و بطن خود اصلاح طلبان را در دامی گرفتار کرد که گویا طی سالیان دراز سعی داشتند این مساله را مسکوت بگذارند.ماجرای تقی محمدی و مردان خاکستری.اما تقی محمدی که بود و برخی اصلاح طلبان امروز چه رابطه ای با وی داشته اند؟
تقی محمدی متولد 1336 و ساکن نازی‌آباد بود که برخی او را از اعضای سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی دانسته‌اند. او که پیش از انقلاب به شغل آزاد اشتغال داشت، به میان دانشجویان پیرو خط امام رفت. تقی محمدی از دانشجویانی بود که در یکی از روزهای اول تسخیر لانه جاسوسی، باری روزن، وابسته مطبوعاتی سفارت امریکا که به زبان فارسی نیز تسلط داشت را به میان خبرنگاران آورد؛ همان فردی که در تسخیر سفارت کنار گروگانها دیده می شود و در اوایل به اشتباه عکس او به خاطر شباهت با احمدی نژاد معروف شد.
محمدی که در کمیته انقلاب منطقه نازی‌آباد فعال بود، به کمیته اداره دوم ارتش رفت و در بخش ضد جاسوسی، پیگیری جریانات ضد انقلاب راست و ستاد ضد کودتای نوژه فعال شد. سپس وی به جمع حاضر در اطلاعات نخست‌وزیری پیوست. پس از انفجار هشت شهریور در فاصله کوتاهی تقی محمدی ابتدا به عنوان مأمور دفتر اطلاعات و تحقیقات نخست وزیری به کویت اعزام می‌شود و سپس به عنوان کاردار ایران در افغانستان منصوب می‌شود.
دادستانی انقلاب به دلیل نزدیکی او با مسعود کشمیری عامل انفجار نخست‌وزیری، با هماهنگی وزارت خارجه و بدون آشکار نمودن موضوع، او را از کابل فراخواند و بازداشت کرد. اما تقی محمدی که پس از شنیدن برخی اعترافات هم پرونده‌ای هایش علیه او، در بازداشتگاه برای اعتراف اعلام آمادگی کرده بود، پس از بیان برخی نکات با نظر کارشناس مربوطه ساعاتی فرصت استراحت دریافت می‌کند اما در این فاصله به طرز مشکوکی با کمربند در تاریخ 19/1/1365 خودکشی می‌نماید. برخی از کارشناسان امنیتی دادستانی انقلاب معتقد بودند که این‌گونه خودکشی با توجه به این‌که تقی محمدی بر روی رگ‌های گردنش چوب کبریت گذاشته بود، امکان ندارد و اشخاص دیگری احتمالاً او را کشته‌اند و بعد حلق‌آویزش کرده‌اند. این امر حتی مورد تصریح علنی روح الله حسینیان در سخنرانی 10/6/1379 نیز قرار گرفت. چند روز بعد کمیته‌ای متشکل از مصلحی نماینده دادستان کل کشور، نماینده پزشکی قانونی، دکتر شیبانی نماینده مجلس شورای اسلامی، منصوری نماینده وزارت خارجه (به دلیل مأموریت تقی محمدی به عنوان کاردار ایران در افغانستان) به اوین رفته و از نزدیک به بررسی نحوه و کیفیت خودکشی وی می‌پردازند. از نظر برخی این خودکشی حاصل القائات رابطین بیرونی بوده است تا از ادامه سوخته شدن مهره‌های سازمان منافقین جلوگیری شود. تقی محمدی گویا در این بازجویی به ارتباط با جواد قدیری و یکی از عاملین انفجار حزب جمهوری اسلامی اعتراف کرده بود.
خوئینی‌ها پس از دریافت گزارش خودکشی تقی محمدی مسئولین پرونده را تحت فشار می‌گذارد که «وضعیت به این صورت زیاد قابل دوام نیست» در ادامه مسیر رسیدگی نیاز به حضور سعید حجاریان و بهزاد نبوی برای بازجویی به موسوی خوئینی‌ها اعلام می‌گردد که او پاسخ می‌دهد مواردی که لازم است را اعلام نمایید تا من خود اقدام به تحقیق نمایم. او در خصوص بازرسی محل کار تقی محمدی نیز اعلام کرد خودش کار تحقیقات را برعهده می‌گیرد، اما نتیجه آن را برای درج در پرونده و صدور کیفرخواست در اختیار نمی‌گذارد. مرگ تقی محمدی در لحظه‌ای اتفاق افتاد که بسیاری از گره‌ها در حال باز شدن بود، اما این رخداد کمک کرد تا در فاصله کمی فشارهای موسوی خوئینی‌ها مؤثر واقع شود و تحقیقات درباره پرونده انفجار نخست‌وزیری متوقف شود. پس از آن نیز به فاصله اندکی پرونده مسکوت ماند. از دوستان نزدیک تقی محمدی، سعید حجاریان، محمد کاظم رضوی، خسرو تهرانی و محسن سازگارا بودند. تا آنجا که مشهور است سعید حجاریان و سازگارا تدفین و مراسم یادبود «تقی محمدی» را برگزار کرده‌اند.
در همین رابطه فیلمی که منتشر می شود گوشه ای از حقایق و ناگفته های انقلاب اسلامی است که به افشاگری درزمینه انفجار دفتر نخست وزیری می پردازد.
برای دانلود فیلم اینجا كلیك كنید...
 

 

 

 


برنامه ریزی برای 13 آبان در بنیاد باران

قرار شده عصر چهارشنبه 12 آبان، موسوی و کروبی در بنیاد باران حضور یافته و با سیدمحمد خاتمی درباره روز 13 آبان به رایزنی بپردازند.

این جلسه در آستانه 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی برگزار شده و درآن حضور یا عدم حضور این افراد در راهپیمایی 13 آبان به بحث گذاشته می شود.
هرچند میرحسین توسط برخی افراد برای صدور بیانیه درباره 13 آبان تحت فشار گذاشته شده اما تا کنون وی از صدور بیانیه خودداری کرده است.


 

 

 

جایزه زرشناس برای شهدای فتنه

یکی از پیشکسوتان مطبوعاتی تقدیر شده در جشنواره امسال جایزه خود را به شهدای فتنه پس از انتخابات تقدیم کرد.

کیهان نوشت: شهریار زرشناس نویسنده و روزنامه نگار قدیمی مطبوعات کشور در گفت وگو با کیهان، گفت که جایزه خود را به جوانان عزیز بسیجی و دیگر شهدایی تقدیم می کند که در فتنه سال گذشته و به دست عمال آمریکا و صهیونیست ها به شهادت رسیده اند.

وی که دارای 25 عنوان تالیف و کتاب است و سالهاست در عرصه مطبوعات کشور حضوری فعال دارد از سوی هفدهمین جشنواره مطبوعات در کنار احمد عزیزی، سعید مستغاثی، امیرحسین فردی، مجتبی مصباح یزدی، محمد ایمانی و حجت الاسلام معلی به عنوان «پیشکسوت مطبوعاتی» برگزیده شد.

در این مراسم که رئیس جمهور، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان صداوسیما حضور داشتند، علاوه بر پیشکسوتان مطبوعاتی از برگزیدگان جشنواره هفدهم نیز در بخش های گوناگون تقدیر شد.

 

 


 
دشمن مي‌كوشد ماهيت ضداستكباري 13 آبان مشخص نشود

مسئول شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي شهرستان دماوند گفت: دشمنان اسلام و انقلاب تلاش مي‌كنند تا ماهيت ضداستكباري روز 13 آبان مشخص نشود.


 

حجت‌الاسلام و المسلمين محمد علاء‌الديني امروز در آستانه فرارسيدن راهپيمايي ضداستكباري 13 آبان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در دماوند اظهار داشت: شهادت دانش‌آموزان در سال 1357، تسخير لانه جاسوسي در سال 1358و تبعيد حضرت امام در سال 1343 از ايران به تركيه به دست رژيم ملعون پهلوي رويدادهاي مهم آبان ماه است كه به هم پيوسته مي‌شود و در نهايت رنگ مبارزه با استكبار مي‌گيرد و براي ما جهاد مقابل اجانب را تداعي مي‌كند.
وي تصريح كرد: وظيفه ما در بعد استكبارستيزي اين است كه بدانيم دشمن به دنبال اين است تا شاخصه استكبارستيزي را از هر اهداف روزمره ما جدا كند.
مسئول شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي شهرستان دماوند گفت: دشمن به وي‍‍‍ژه تلاش مي‌كند تا روحيه استكبارستيزي از 13 آبان جدا شود چراكه مولفه اصلي شكل‌دهنده اين روز، حركات و آرمان‌هاي استكبارستيزانه است.
علاءالديني ادامه داد: دشمن مي‌خواهد ماهيت استكبار مشخص نشود و در فتنه سال قبل نيز ديديم كه تلاش دشمن بر اين بود تا ماهيت ضداستكباري 13 آبان مشخص نشود.
وي با دعوت از مردم براي حضور در راهپيمايي 13 آبان و مشاركت در اين برنامه بسيار مهم بيان داشت: ارتباط با فرهنگ ناب شهادت مهم‌ترين فصل جداكننده ماه آبان از ساير ماه‌ها است.
مسئول شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي شهرستان دماوند گفت: يكي از مهم‌ترين اقداماتي كه حضرت امام در كشور انجام دادند، باز كردن بابي بود كه فقط خداوند بر مجاهدان، آن باب را مي‌گشايد و به گفته اميرالمومنين (ع)، جهاد بابي است كه خداوند براي بندگان خاص خودش در نظر مي‌گيرد.
علاءالديني افزود: امام با روحيه اخلاص و تعهدي كه داشتند، توانستند در جامعه اسلامي روحيه‌اي را ايجاد كنند كه مردم نه تنها مشتاق گشوده شدن باب جهاد شدند بلكه در عمل هنگامي كه زمان جهاد فرارسيد، همگي براي سبقت گرفتن از هم در اين ميدان به تلاشي مقدس دست زدند.
وي اضافه كرد: مي‌توانيم از جمله افرادي را كه در امر جهاد پيشگام شد، آيت‌الله قاضي طباطبايي بدانيم كه در سال 1358 به عنوان نخستين شهيد محراب در تبريز به خيل مجاهدان حقيقي انقلاب پيوست.
مسئول شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي شهرستان دماوند گفت: در ميدان جهاد، هيچ كس از جوان و نوجوانان و پير و سالمند ديگر سن و سال نمي‌شناسد.
علاءالديني بيان داشت: در ميدان جهاد، پيري همچون آيت‌الله قاضي طباطبايي در سال 1358 توسط منافقان شهيد مي‌شود و جواني مثل حسين فهميده نيز هم‌راستا با بزرگانش در اين مسير گام برمي‌دارد.
وي تصريح كرد: عظمت شهادت حسين فهميده در نسل نوجوان و جوان بسيار تاثيرگذار شده و به دنبال او، الگويابي‌هاي شهيدان از كساني مثل فهميده آغاز مي‌شود.
مسئول شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي شهرستان دماوند گفت: شهيد حسين فهميده تنها نوجوان بسيجي 13 ساله نيست كه وارد ميدان جهاد شد و تنها يكي از خيل مشتاقان نوجواني است كه در مسير انقلاب زحمت كشيدند.
علاءالديني عنوان داشت: اين افراد دست‌آموز دانش‌آموزاني بودند كه در سال 1357 در محيط دانشگاه در دفاع از ارزش‌هاي انقلاب توسط ساواك مورد هجوم قرار گرفتند و 56 نفر از آنها به شهادت رسيدند.
 

 

موسوي در اقدامي انقلابي حصر را شكسته و كروبي را با ماشين خود به درون خانه برده

ملاقات اخير كروبي با موسوي(در خانه موسوي) و ادعاي اين كه «موسوي در اقدامي انقلابي حصر را شكسته و كروبي را با ماشين خود به درون خانه برده»، اسباب ترديد و تمسخر را در محافل حامي فتنه سبز فراهم كرد.

 

«عليرضا- ر» از عناصر فراري در اين باره نوشت: «موسوي در يك اقدام انقلابي» (؟؟؟)... بامزه بود! دو انقلابي ضد انقلاب به طور انقلابي پائين تر از انقلاب با هم ديدار كردند و سايت ها نوشتند كه موسوي در «يك اقدام انقلابي» سوار ماشين شخصي اش شد، ناگهان از خانه بيرون زد و.... و خلاصه طي اين حركت «انقلابي» موسوي حصر خانگي كلا شكسته شد. اين كه چرا موسوي اقدام نمي كند، وقتي اقدام بكند همچنان «انقلابي» عمل مي كند البته مسئله اي است مشخص. ولي اينجا اين سؤال پيش مي آيد كه چرا اينهمه روحيه و اقدامات انقلابي موسوي فقط اينجور جاها فوران مي كند؟

نويسنده سايت خودنويس آنگاه 3 احتمال طنزآلود را مطرح كرده است: 1. موسوي در حالت معمول پسر خوبي است. انقلابي هم هست. كاريش نداشته باشي نهايتا همان مي نشيند ماهي يك بيانيه مي نويسد با كسي هم كاري ندارد. ولي همچي كه عكس زنش را نشان بدهي يا مهمان را از دم در خانه اش راه ندهي يا به هر شكلي ماجرا شخصي بشود همين پسر خوب ناگهان «در يك اقدام انقلابي» يك كارهايي مي كند كه همه كف لمه مي كنند. در مجموع براي اين كه موسوي يك تكاني به خودش و جنبش بدهد كافي است يك كاري بكنيد كه يك ماجرايي براي شخص خودش پيش بيايد. الباقي را ماشالا خودش انقلابي است و استاد!
2. تا جايي كه ما بلديم حصر خانگي به يك چيزي مي گويند كه طرف نتواند با كسي رفت و آمد داشته باشد. اگر كروبي كه خودش حصر خانگي است مي تواند لااقل تا دم خانه موسوي برود چرا موسوي كه اقدامات انقلابي هم بلد است نمي تواند برود دم خانه كروبي؟ البته كتك خور موسوي مثل كروبي ملس نيست ولي آن روزي كه ريختند ديوار خانه كروبي را آوردند پايين، عالم و آدم رفتند منزل كروبي همين موسوي همين جايي كه الان نشسته همچنان نشست و طبق روال طي يك بيانيه كوبنده اين اقدام را مثل بقيه اقدامات محكوم كرد.
3. در مجموع اگر يك نفر به موسوي يادآوري بكند كه رهبر يك جنبش اعتراضي است نه يك اعتراض به هر ماجراي شخصي من خيلي ممنون مي شوم. كروبي كاپيتان اين جنبش است. حركت بدون توپ مي كند، پاس گل مي دهد، از تله آفسايد به راحتي فرار مي كند، هزار تا كار ديگر بلد است بكند ولي كسي نيست كه ضربه تمام كننده را بزند. در حال حاضر اگر موسوي را از وسط زمين برداري ببري وسط تماشاچي ها يا حتي بيرون استاديوم بنشاني هم باز احوال بازي توفير زيادي نمي كند چه بسا كه بازي روانتر هم بشود. آقاي موسوي! بغير از مسائل مربوط به دم خانه و توي خانه ات چه راهي براي پيش بردن جنبش داري؟ به قول كروبي دوتاشو بگو!
خودنويس درپايان يادآور شده است: آقايان سايت هاي سبز! شما سايت خبري- تحليلي- سياسي هستيد، نشريه طنز نيستيد كه. وقتي مي نويسيد موسوي «در يك اقدام انقلابي» سوار ماشينش شد رفت سر كوچه آدم خنده اش مي گيرد. به خدا خبر را جور ديگري هم مي شود بولد كرد، نخندانيد ما را!
يادآور مي شود كروبي و موسوي در ديدار «انقلابي»! مورد اشاره با نبوغ منحصر به فردي! خود را پشت عنوان ملت مخفي كرده و گفته اند: به مصلحت نيست بين صفوف ملت تفرقه ايجاد كنيم و ده ها ميليون نفر از معلمان و كارگران، دانشجويان و اساتيد را خس و خاشاك يا ميكروب و فتنه گر بناميم.


 

 


 

وضعیت حجاب در دولت اصولگرا به مراتب بدتر از دوره اصلاحات است

تصور نکنید چون فصل تابستان تمام شده فراکسیون روحانیون مجلس در مورد حجاب کوتاه می آید، ما در زمستان هم حجاب را رصد می کنیم و تا زمانی که موضوع حجاب در ایران اسلامی نشود، کوتاه نخواهیم آمد.

رئیس فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت حجاب در کشور، رئیس جمهور را مخاطب قرار داد و گفت: وضعیت حجاب در دولت اصولگرا به مراتب بدتر از دوره اصلاحات است.

محمد تقی رهبر در حاشیه جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس، در جمع خبرنگاران با انتقاد از وضعیت حجاب در جامعه و مطابق نبودن آن با ارزش های انقلاب اسلامی گفت: در دوران اصلاحات من به خاتمی رئیس جمهور وقت گفتم که وضعیت حجاب مناسب نیست و نسبت به این مسئله به وی هشدار داده بودم اما اکنون متاسفانه شاهدیم که در دولت اصولگرا وضعیت حجاب به مراتب بدتر از آن دوره است و با ارزش های اسلامی مطابقت ندارد.

وی تاکید کرد: من این هشدار و انتقاد را به احمدی نژاد گفته ام.

رئیس فراکسیون روحانیون مجلس با اشاره به جلسه این فراکسیون با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در جلسه ای که با ایشان داشتیم از وضعیت تئاتر و سینما و عدم مطابقت فعالیت های این گروه ها با ارزش های انقلاب اسلامی به وی تذکر داده ایم.

نماینده اصفهان در مجلس اظهار داشت: اینگونه رفتارها در سینما و تئاتر ایران مناسب نیست و منجر به بروز ناهنجاری های اجتماعی و فرهنگی در جامعه می شود.

وی با مخاطب قرار دادن وزیر ارشاد گفت: تصور نکنید چون فصل تابستان تمام شده فراکسیون روحانیون مجلس در مورد حجاب کوتاه می آید، ما در زمستان هم حجاب را رصد می کنیم و تا زمانی که موضوع حجاب در ایران اسلامی نشود، کوتاه نخواهیم آمد.

حجت الاسلام رهبر همچنین از استمرار جلسات فراکسیون روحانیون با وزارت ارشاد و رئیس سازمان صدا و سیما خبر داد و گفت: فراکسیون روحانیون بنا به تاکیدات مقام معظم رهبری بر مسئله حجاب تاکید دارد.


 





:: بازدید از این مطلب : 243
|
امتیاز مطلب : 87
|
تعداد امتیازدهندگان : 27
|
مجموع امتیاز : 27
تاریخ انتشار : 12 / 8 / 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: